dilluns, 7 d’abril del 2014

Exposició de pintures d'Esther Garcia Tarrés al Cafè de les 3 viles



El passat dissabte, a les vuit del vespre, al Cafè de les 3 Viles es va inaugurar una exposició de pintures que va despertar  l’interès de molts santvicentins. L’artista, Esther Garcia Tarrés, ens va presentar nou quadres de temàtiques diverses:  escenes d’interior d’una ballarina, marines, imatges de palaus en països llunyans...

Esther va néixer a Banyoles i, des de fa anys, viu a Sant Andreu de Llavaneres. Em va explicar que té formació de dissenyadora i patronista i que ha estat alumna d’Albert Alís, pintor molt arrelat al Maresme. A l’Esther li agrada molt la pintura, però no té la intenció de convertir-lo en una obligació, de treballar per encàrrec. Quan veu una imatge, una fotografia o alguna cosa que la inspira, la pinta. Si després es ven perfecte, i si no, cap problema, diu.

Ha fet vàries exposicions, va destacar la de l’any 2008 a Can Caralt, de Sant Andreu de Llavaneres. També les exposicions col·lectives en el Casal del mateix municipi.

Quan li vaig preguntar per les seves influències em va parlar de Claude Monet, dels impressionistes. Si observem els seus quadres, veiem pinzellades denses,  taques de color amb molta pintura, les obres s’aprecien millor a una certa distància.

Molts ànims per aquesta artista! Us engresco a que passeu a gaudir de la seva obra pel Cafè de les 3 Viles, durant aquest mes d’abril.

Fotografies:  Joan Carles Molina, del Grup Fotogràfic de Sant Vicenç de Montalt.
Text: Antònia Caño.

2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Que bonica que et veus a la foto...
Pintar, escriure i fer música, tres grans coses que omplen el cor.
Felicitats a la teva amiga pintora.

Antònia ha dit...

Olga, no sóc jo la de la foto, és la pintora, he, he, he